Toimintamme

Aitoja mielipiteitä

Keräämme anonyymejä kansalaisten mielipiteitä, siis juuri sinun mielipiteesi on tarpeen. Kun olemme saaneet kylliksi vastauksia, julkaisemme sivuillamme kevyitä koosteita / pinta- analyysejä kaikkien nähtäville siitä, millainen mielipide kansalaisilla on esitettyihin kysymyksiin. Voit siis verrata omaasi muiden näkemyksiin. Kyselyt / kategoriat sulkeutuvat jossain vaiheessa kun vastauksia on riittävästi ja seuraavia ponnahtaa tilalle. Suosittelemme siis käymään kerran pari kuukaudessa katsomassa mikä on homman nimi. Onko tarjolla uusia kysymyssarjoja, mielenkiintoisia kaikille julkaistuja kevyitä koosteita ja hei, kavereille saa kertoa myös, jos sivusto miellyttää. Onnellisessa tapauksessa jokin taho haluaa ostaa omaan käyttöönsä syvemmän analyysin tuloksista ja saamastamme rahallisesta korvauksesta kierrätämme osan rahoista takaisin mielipiteidensä antajille arvontaperiaatteella. Kuukausittaisesta liikevoitosta palautamme (alustavasti 10-20%) suoraan tulevien kysymyssarjojen palkintoihin. Joten mitä enemmän kävijöitä ja kantaa ottaneita käyttää tätä uutta ja innovatiivista palvelua, sitä tarkempaa informaatiota voimme tarjoja ilmaiseksi Teille kansalaisille sekä tarkempaa analyysiä niistä kiinnostuneille.

Luomme myös paikkakuntakohtaisia kysymyksiä ja niiden laatimiseen pyrimme antamaan mahdollisuuden jokaiselle. Pyrimme jatkossa antamaan mahdollisuuden siihen, että jokainen voisi laatia oman paikkakuntansa kysymyksiä niin halutessaan. Jos siis jokin asia askarruttaa tai vaivaa omalla paikkakunnalla, eikun luomaan kysymyksiä. Jos tähän on mielenkiintoa, ohjeet, säännöt sekä neuvot voi kysellä myöhemmin annetusta sähköpostiosoitteesta / puhelinnumerosta.

Toimintamme on alkanut käytännössä toukokuussa 2021, joten vielä on matkaa valmiiseen
kokonaisuuteen.

Toistaiseksi joudumme valitettavasti luopumaan (ainakin aluksi) seuraavista mahdollisuuksista:

Puhelinvaihde
Syy: suuret kustannukset (poislukien mahdollinen maksullinen palvelununumero)
Chat-palvelu ja muu vapaa kirjoittelu.
Syy: mahdolliset trollit, rasismi, herjaavat viestit – moderaattorien kustannukset

Ja lopuksi…
Koska olemme Suomalainen yritys ja toimimme 100% Suomessa, noudatamme Suomen Lakia.
Näin ollen mielipiteen antaminen ei ole rikos. Joten vaikka kuinka yrittäisimme, Suomen Laki estää
meitä saamasta IP-osoitteenne kautta Teidän henkilöllisyyttänne selville.

Kaikki sivustollamme julkaistut tulokset ovat Copyright-oikeudellisia. Niiden suora lainaaminen / julkaiseminen on kiellettyä ilman meiltä saatua lupaa. Suora talouskysymys.

Kiitos, jos jaksoitte lukea loppuun saakka.

Kohti kesää!
MOOSsin tiimi